Reviews from Golden House Amsterdam

Recent reviews

5.0
Anon
18 June 2024
joop
18 June 2024
Wilma Haselager
18 June 2024

Alleen de bami had iets heter gekund! Maar voor de rest was het heerlijk! Ik ben zeer tevreden en voldaan!

Ada
16 June 2024

Heerlijk gegeten, lekker op temperatuur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

van Dijk
16 June 2024

Porties worden langzamerhand kleiner, terwijl de prijzen navenant stijgen. Maar de kwaliteit blijft, warm en goed, net als de correcte bezorgers (bezorging).

Mario
16 June 2024

Besteld via de website, heel snel geleverd en het eten was erg lekker ;-)

Jacco
16 June 2024

Heel slecht. De loempia zat vol met ham en was niet lekker.

Joop
15 June 2024

Pisang goreng was te vet, sate smaakte wat minder

M.
9 June 2024

It always come earlier than the time we have ordered it. :(

Joop W
8 June 2024
Robert Bruijne
7 June 2024

Als van ouds, was weer prima, nog gloeiend heet toen bezorgd werd. Goed op smaak, echter 2 minpuntjes>>>de pindasaus is wel heel erg vlak van smaak en van de bijgeleverde sambal kan je een kilo eten en dan proef je nog niks van de nodige pittigheid

Heijde
3 June 2024

Had gebeld dat de bami nasi moest worden maar kreeg toch de bami.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
2 June 2024
Jm
2 June 2024

Lekker zoals altijd, warm en netjes op tijd ⭐⭐⭐⭐⭐

William
1 June 2024

De bezorger was snel en heel vriendelijk. Het eten kwam daardoor heet bij ons thuis. Uiteraard was alles erg lekker. Erg fijn dat Golden House ook cassave kroepoek levert.

Govers
1 June 2024

Was allemaal heerlijk en snel bezorgd.Dank.

Willem
30 May 2024

Altijd goed en netjes verzorgd Gewoon goede Chinees eten

Saskia Knufman Mica
30 May 2024

Lange tijd niet zo lekker een gewone nasi goreng gegeten was heerlijk hopelijk de volgende gerechten ook

Jowendy
29 May 2024

De kipfilet met groenten en cashewnoten en nasi smaakten overheerlijk. Ook de Szechuan beef was zeer goed van smaak en lekker veel groenten bij beide gerechten. De Pisang goreng was nog lekker warm en krokant. Al het eten was netjes ingepakt en snel en goed bezorgd.

Peter
26 May 2024

Hier vind je nog een kwaliteit loempia en ook andere producten zijn van uitstekende kwaliteit

van Dijk
24 May 2024

De uiterst correcte en vriendelijke bezorger heeft, weer op tijd, een lekker (en warme) bestelling afgeleverd. Wederom een setje van 5 sterren waard, hou dit vol en jullie blijven een GOLDEN HOUSE

Nelly
22 May 2024

De bestelling word op de juiste tijd geleverd.En is altijd goed heet(warmte)

Joop W
20 May 2024
Kuilenburg
20 May 2024

Was van goed lekker gegeten.

Jan
20 May 2024

Chinese babi pangang is heerlijk, zo ook de chinese bami. Eten stond keurig op tijd klaar.

Tom
17 May 2024

Heeft gesmaakt en een goede hoeveelheid.

Van schasik
15 May 2024

Gado gado besteld kreeg een soort sate ssus pap wss niet lekker verder overal grote stukken paprika in hoort niet in gado gado stukjes eeke kroepoek erin leek wel of het restjes waren van andere overgebleven maaltijden, benner weer even klaar mee

Annet
13 May 2024

Heerlijk knapperig vlees met saus appart (echt top, want zo kun je zelf doseren). Loempia ( groot) rijk gevuld en knapperig en smaakvol! Heerlijk gegeten, dank!

Ozgur
13 May 2024

Heerlijk gegeten samen met mijn collega, eten was warm en vers gemaakt. Zeker aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joop W
12 May 2024
Cindy
12 May 2024

Ik vond het eten te zoutig. Soep was te zout, rundvlees was taai en te zout. Jammer. Voorheen vond ik het eten meestal wel lekker. Ik vind nu tegenvallen. Ik merkte ook dat de porties kleiner zijn.

Patrick
12 May 2024
A. Willemse
10 May 2024

Heel lekker en keurig op tijd bezorgd.

Silko Beekman
9 May 2024

Viel tegen deze keer. Regelmatig besteld, maar dit keer was het niet zo smaakvol.

Ger
6 May 2024

Deze keer heel goed, maar de laatste maand heel wisselvallig. Ander vlees? Of kok??

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nel
5 May 2024

Voor het eerst besteld bij Golden House. Het eten werd op tijd bezorgd door een vriendelijke meneer. Het eten was goed warm c.q. heet. En het was erg lekker. Ik geef dit restaurant een negen. Nee, geen 10! Dit omdat alles altijd beter kan. Ook al zou ik nu niet weten wat. Ik ben meer dan tevreden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stan
3 May 2024

Erg goed, maar net geen golden river

Van Druten
1 May 2024

Ik vond de loempia voor de 2de keer niet lekker was bleek zacht en niet lekker en heel erg volgepropt met ham .vindt het wel jammer wat het waren altijd lekker loempia's

Bert
29 April 2024
Joop W
28 April 2024
Duncan
24 April 2024

Geweldig lekker eten

Judith
22 April 2024

Goed gegeten en hoefde niet lang te wachten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ellis Verlaan
21 April 2024

Bestelling online gedaan. Thuis aangekomen was het goed warm en erg lekker. Ruime porties. Zeker voor herhaling vatbaar

P bischoff
21 April 2024

Heerlijk mals rundvlees en snelle bezorging

Kuilenburg
19 April 2024

Gewoon goed.

Jonas
19 April 2024

Als vanouds

Van Dam
19 April 2024

Loempia was koud. Tomatensoep had vreemde bijsmaak.

Saskia
16 April 2024

Super, was weer top!

Daniël Englisch
12 April 2024

Heerlijk gegeten! Ouderwetse porties Chinees zoals ik het gewend ben van vroeger. Absolute aanrader!

Ton de Graaf
10 April 2024
Gio
10 April 2024

Top als altijd

Diana
9 April 2024

prima loempia's, lekkere tjap tjoy en babi panghang. Bezorging was supersnel, een half uur eerder dan gepland.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wouter
9 April 2024

Heerlijke vegetarische maaltijd. Zelf met tofu koken is nooit wat, maar hier is het oprecht lekker en snel bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

yolanda
8 April 2024
Hannie
6 April 2024

Was weer lekker. De loempia blijft heerlijk.

A.H.
6 April 2024

Snel geleverd en super lekker.

Jupp
5 April 2024
Kilian
4 April 2024

Wederom heerlijk!

Rinus
4 April 2024

Golden house Gewoon klasse !

H. Drieling
4 April 2024

altijd lekker, vlotte bezorging goed op temperatuur prima dus

Mevrouw Baars-Bakker
1 April 2024

Heerlijk eten. Alleen mag de loempia iets meer doorgebakken zijn. Verder alles prima.👌

Jeannette Kiekens
31 March 2024

Was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

joop
30 March 2024
Judith
30 March 2024

Geen klachten. Goed gegeten en t was ruim op tijd. Aardige bezorger.

JS
30 March 2024
Maaike
30 March 2024

For the second time it came a bit earlier than requested. For the rest, fine.

Delphine van der Meer
28 March 2024

We hebben heerlijk gegeten , 😋 het was goed warm . De bezorging was ook ruim op tijd .👍

Peter
28 March 2024
Marianne
24 March 2024

Lekker eten, snel bezorgd! Voor herhaling vatbaar.

M. Keune
22 March 2024

Zoals altijd, snelle vriendelijke bezorging én eten was heerlijk, dankjewel.

Piet
21 March 2024

Heerlijk gegeten.

N
18 March 2024
Nutsje
15 March 2024

Was weer super 👍👍👍👍👍

Rinus
14 March 2024

Goede keuze in menu lijst, heerlijk gegeten, en een super snelle levering. Hulde. Zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door !!

Peter
11 March 2024

Geen

Peter
9 March 2024

Heel lekker en mals, bezorging stipt op tijd en heel vriendelijk.

Mary Smink
7 March 2024

1e keer iets besteld, de bezorging was snel en het eten erg lekker smaakvol en goed op temperatuur, zal zeker weer bestellen hier 👍

F mendes
6 March 2024
Van Druten
4 March 2024

Helaas was het een half uur te laat en de loempia was niet lekker knapperig was slappe kleffe deegrol vindt het erg jammer want het is anders altijd goed .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

P. Bruyns
4 March 2024

Heel lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Trudi Baars
4 March 2024

Goede kwaliteit en lekker. Soms iets later dan gehoopt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert
4 March 2024

Zoals altijd weer heerlijk gemaakt. Blijft een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kilian
3 March 2024

Wederom een super verse loempia op verzoek bereid met kip. De combinatie Babi pangang en Foe yong hai was ook heerlijk! Dank je Golden House!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Judith
3 March 2024

Niets aan te merken. Heb lekker gegeten en t was eerder dan verwacht. Aardige bezorger.

Ellie
1 March 2024
Hans :
28 February 2024
RJ
28 February 2024

Zoals altijd was t weer heerlijk! Beste babi pangang van Amsterdam!

Bert
25 February 2024

We hebben er weer met het hele gezin heerlijk van gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob Tap
25 February 2024

Snel, goed verpakt, maar dat is altijd zo

Gennaro Cangiano
24 February 2024

We are loyal customer since 4y, that should say it all. Big portions, deliveries always on time, and food always tasteful!

Shirly Frank
22 February 2024

Was zoals altijd lekker, alleen jammer dat er geen ananas bij zat deze keer.

Murt
21 February 2024
marcelle coblijn
20 February 2024

was weer heerlijk foe yong hay kip zoals gevraagd zonder champions

Donna
18 February 2024

Het smaakte heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kamp
14 February 2024
Van Dam
8 February 2024

Ik had kipgerecht met Chinese champignons besteld: echter de Chinese champignons ontbraken..

Emile Steen
4 February 2024

Lekker gegeten zoals altijd .

Smit
1 February 2024
Maurice
28 January 2024

Mijn foutje bij de bestelling werd heel snel en vriendelijk opgelost. Het eten was ook snel bezorgd en heerlijk. Goede service!

Shirly Frank
28 January 2024

Alles was weer super lekker.